Produkte

Produkte

Krahas aktiviteteve tona ndërtuese ne gjithashtu ofrojmë materiale inerte dhe ndërtimi të një cilësie të lartë dhe me çmime konkuruese në treg:

Tek ne mund të gjeni:

 • Zhavor dhe rërë
 • Asfalt
 • Pllaka
 • Beton 
 • Blloqe Betoni
 • Bordura trotuari
 • Traveta tulle
 • Autobllokuese
 • Arkitrare
 • Gëlqere e shuar
 • Kapak Pusete