Footer

https://bajrami-n.com/wp-content/uploads/2023/08/bajrami_n_favicon.png

Shoqëria “BAJRAMI-N” me seli në qytetin e Elbasanit, kryen aktivitetin e saj prodhues në qytetin e Elbasanit dhe veprimtari ndërtuese e zbatuese në qytete të ndryshme si: Elbasan, Durrës, Tiranë, Fier etj.  Fillesat e aktivititetit datojmë në dhjetor 1997, me adresë kryesore pranë rrugës nacionale Elbasan-Librazhd, Xibrakë. Fillimiesht aktiviteti konsistonte në prodhimin e materialeve të ndërtimit.

©2023 “BAJRAMI-N” Shpk  | Të gjitha të drejtat e rezervuara | Dizenjuar & Hostuar nga Imagjino Albania