Ujësjellës- Kanalizime

Ujësjellës- Kanalizime

Bajrami- N Sh.p.k është kompani me mbi 26- vite eksperiencë në treg. Veprimtaria dhe portofoli i kompanisë është i shtrirë në disa sektorë të ndryshëm në industrinë prodhuese dhe ndërtime infrastrukturore
bajrami_projektet_56
bajrami_projektet_57
bajrami_projektet_58
bajrami_projektet_59
bajrami_projektet_60
bajrami_projektet_61